Hella

Vanaf 1 januari 2010 is Van Leeuwen Signalering dealer van het complete Hella leveringsprogramma. U kunt buiten de zwaailampen en zwaaibalken ook bij ons terecht voor werklampen, kabelsystemen, gloeilampen, looplampen, diverse led verlichting, koplampen, achterlichten en alle accessoires.
Op bijgaande link kunt u op www.hella.nl het complete Hella leveringsprogramma bekijken, uiteraard kunt u al deze producten bij ons op nummer bestellen.

Hella logo


Al tientallen jaren is Hella bekend als leverancier van hoogwaardige optische waarschuwingssystemen. Nu vervangt Hella de bekende zwaailampen van de serie KL 600, KL 700, KL 710 en KL 800 door de nieuwe generatie KL 7000 / KL 8000. Deze nieuwe zwaailampengeneratie van Hella presteert wezenlijk meer. Naast de belangrijkste eigenschap - de signaalwerking - bieden de KL 7000 en KL 8000 een hoge mate aan bedrijfszekerheid en installatiegemak.
De vormgeving van moderne voertuigen wordt optisch steeds meer door voertuigdesigners bepaald. De designeisen, samen met de hoogwaardige en betrouwbare technologie, zijn bij de KL7000 en KL 8000 volledig terug te vinden. De verschillende montagevormen geven de klanten alle mogelijkheden voor een optimale signaalwerking. Het doel van de ontwikkeling is bereikt: KL 7000 / KL 8000 - De nieuwe generatie zwaailampen van Hella. Hightech en Topdesign.

Lichttechniek:
Een bijzonder voordeel van Hella-zwaailampen is de hoogwaardige lichttechniek. De lichtopbrengst van de reflector wordt door de speciale optiek van de nieuwe lichtkap optimaal verspreid. Het lichtsignaal wordt intensiever en duidelijker waargenomen. Dat betekent: de grootste veiligheid bij gebruik. Dankzij de ideale synergie tussen de componenten worden de wettelijke eisen duidelijk overtroffen.

Aandrijftechniek:
De kern van de zwaailamp is de elektronische motoraansturing. Die regelt door een multi-voltagefunctie de altijd gelijke spanning aan de elektromotor. Dat zorgt voor een absoluut consequente draaifrequentie onafhankelijk van fluctuaties in de boordspanning. Bovendien is de motor afdoende beschermd tegen ompoling.

Waarom Hella Zwaai- en flitslampen

Weggebruikers waarschuwen voor potentieel gevaarlijke situaties. Veiligheid voor gebruikers en andere verkeersdeelnemers. Aantal voertuigen voorzien van een zwaailamp stijgt. Additionele functies voor optische waarschuwingsinstallaties dwz werklampen remlichten enz.

 

Hella
Zwaailampen in compacte vormen.

 

Zwaailampbalken en Programmaoverzicht OWS

Vaak zijn afzonderlijke zwaailampen onvoldoende voor een optimale signaalwerking. Hella OWS garanderen door de plaatsing van twee resp. vier zwaailampen aan de buitenkanten van het voertuigdak een optimale zichtbaarheid tijdens werkzaamheden.

Bouwvoertuigen, reparatiediensten en wegenwacht, speciale voertuigen met een grote lengte resp. breedte, luchthavenvoertuigen, enzovoort zijn typische toepassingsvoorbeelden voor Hella OWS.

De OWS-systemen van Hella bieden u het volgende:

Maar liefst 4 verschillende lengtevarianten
voor ieder voertuigdak is er een passende oplossing: Hella biedt OWS installaties aan met een breedte van 540, 1000, 1400 en 1600 mm. Daardoor zijn de installaties zowel geschikt voor kleinere voertuigen, als voor grote vrachtwagencombinaties of zware transportvoertuigen.

Innovatieve en betrouwbare techniek
Hella staat voor kwaliteit – in de testruimten van Hella worden de installaties gecontroleerd op hun bestendigheid tegen de meest uiteenlopende invloeden. Onze OWS-installaties zijn technisch helemaal up-to-date en garanderen een lange levensduur.

Behuizing van slagvast polycarbonaat (PC)
Hella heeft bijzonder veel aandacht besteed aan kwalitatief hoogwaardige lichtkappen. Om breuk en daardoor noodzakelijke vervanging van kappen te voorkomen, wordt slagvast polycarbonaat (PC) toegepast.

Schoon te maken met een hogedrukreiniger
De OWS van Hella zijn conform beveiligingstype IP5KX, IPX4K, IPX9K beschermd tegen het indringen van water en stof. Dit maakt de installaties sterk – reiniging met een hogedrukreiniger is dus probleemloos mogelijk.

 

Hella Hella

 

Programmaoverzicht, klik op onderstaande link
Zwaailampen Hella
Algemene informatie: Overzicht modellen:
KL 7000 / KL 8000 Modellenoverzicht
Rotaflex / Rotafix Modellenoverzicht
KL Junior Modellenoverzicht
KL JuniorPlusa Modellenoverzicht
Accessoires  
Zwaailampbalken Hella
Algemene informatie: Overzicht modellen:
OWS Modellenoverzicht
OWS tussenpanelen  
Accessoires  
Flitslampen Hella
Algemene informatie: Overzicht modellen:
BSX Micro  
KLX 7000 Modellenoverzicht
OWS X Modellenoverzicht