Montage

Van Leeuwen Signalering heeft een eigen technische dienst, wij beschikken over ervaren monteurs die in onze moderne werkplaats onze signalerings-, interieur- en werkverlichting zelf u inbouwen.

Van Leeuwen Signalering zet al haar producten neer als een premium merk met een perfecte afwerking en de hoogste betrouwbaarheid en de juiste garantie

We beschikken tevens over een servicewagen waarmee wij door heel Nederland inzetbaar zijn, ook kunnen wij de inbouw op lokatie voor u verzorgen. Uiteraard beschikken wij over de nodige kennis van de wet en adviseren wij u over de mogelijkheden van in-en opbouw. Uw veiligheid is bij ons in goede handen, bel gerust voor een vrijblijvende offerte.

Veel brandweerkorpsen, hulpdiensten, gemeentes, provincies, verkeersbegeleiders, sleepdiensten en hoveniers gingen u voor. Graag helpen wij u met het uitkiezen van de meest efficiënte signaleringsconfiguratie voor optimale zichtbaarheid bij uw werkzaamheden. U kunt ons hiervoor bellen 0348-414790 of mailen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of kom eens langs, wel graag even bellen voor een afspraak.